Pabūkite Ledo karaliene


Tyrimai rodo, jog mus traukia žmonės, kurie iš pradžių būna šalti, o vėliau apdovanoja netikėtai maloniu dėmesiu. Viename iš lyčių tyrimų dalyvavę vyrai patrauklesne laikė tą moterį, kuri vaizdo įraše iš pradžių atrodė gana šalta, o vėliau jos elgesys tapo malonesnis.

Žinokite savo vertę

Vyrai tikina, kad sunkiai pasiekiamos moterys gerokai pakursto aistras ir įžiebia norą jas „sumedžioti“, tačiau sutinka, kad kai kurios damos šiuos žodžius supranta klaidingai.

Sunkiai pasiekiama, reiškia, nepasiekiama daugumai vyrų, bet lengvai atsiduodanti tam, kurį pasirenka. Jei moteris „laužosi“ bendraudama su absoliučiai visais vyrukais – net labai labai jai patinkančiu, tai tik atbaido. Ji atrodo pernelyg rimta.

Labai svarbu kūno kalba pademonstruoti, kad esate prieinama. Bet tik jam. Vyrams gana dažnai tenka išgirsti neigiamą atsakymą, taigi dauguma jų laikosi nuošalyje iki tos akimirkos, kai moteris ima rodyti susidomėjimo ženklus.

Kaip to pasiekti? Žiūrėkite, stebėkite jį, šypsokitės, bandykite užmegzti pokalbį, galiausiai atsipalaiduokite, juk jei sėdėsite nuleidusios galvas ir sukryžiavusios rankas ant krūtinės, jokiam vyriškiui įspūdžio tikrai nepadarysite.

Kalbėdamos kruopščiai pasirinkite šiek tiek rizikingus juokelius – bet tik šiek tiek - ir būkite atviros. Dauguma seksualių moterų kalba arba užsimena apie seksą, bent jau retsykiais, mano vyrai.

Išryškinkite krūtinę

Moterys sutartinai tvirtina, kad didžiakrūtės vyrų akyse dvigubai seksualesnės nei dėvinčios nulines liemenėles. Ir nors vyrukai tai stengiasi neigti, sakydami, kad vieniems labiau patinka kojos, kitiems esą lieknas liemuo, be abejo, patrauklūs iškilumai niekada nepraslysta pro jų akis.

Bet moterys yra gudrios ir gerai žino, kaip tuos iškilumus suformuoti. Tad jei einate susitikti su simpatija, nepamirškite tinkamos liemenėlės ir atviresnės palaidinės. Tiesa, viskas turi būti daroma su saiku, kitaip vyriškis gali patirti šoką jus nurengęs...

Dauguma moterų tiki seksualumo mitu, esą tik jaunos, gražios, būtinai lieknos, žodžiu, tik nužengusios nuo podiumų gali būti geidžiamos. Kartais tai pasitvirtina, bet ne visada – taip kartojo apklausiami vyriškiai.

Pasitikėjimas savimi - štai kas gyvybiškai svarbu seksualumui. Jei moteris pasitiki savimi ir jaučiasi seksuali, jai nebūtinai reikia būti gražiai, bet jei ne – net tobuli veido bruožai ir "sultinga" krūtinė nepadės.

Jam reikia… adrenalino

Seksualumo ir patrauklumo sustiprėjimas galimas stiprios įtampos fone: esant stresui, skausmui, fiziniam pavojui. Nesudėtinga seksualiai patraukti vyriškį, jei kartu su juo išgyvensite emocinio pakilimo ar fizinės rizikos situaciją, tarkime, kilsite į kalnus, važinėsite amerikietiškais kalneliais ir pan.

Beje, adrenalinas neretai tampa ir pirmosios meilės priežastimi, štai kodėl filmuose du herojai įsimyli ne šiaip vienas kitą išvydę autobuse, o tarkime, jam verčiantis, degant ir gelbėjant vienam kitą.

Tad jei norite prisivilioti simpatiją, nebūtina organizuoti pavojingos kelionės į kalnus, užtektų pasiūlyti jam plaukti baidare sraunia upe. Pavyzdžiui, Ula. Dabar – pats metas. Išvirtusių medžių daug, o kadangi upė patvinusi, jų nematyti, tad apsivertimo tikimybė didelė...

Gražios draugės už parankės

Tyrimai parodė, kad vidutiniškos išvaizdos moterys atrodo patrauklesnės simpatiškų draugių kompanijoje. Paprastų moterų fotografijos atrodė patraukliau, kai jas vyrukams demonstravo sumaišius su gražuolių fotografijomis.

Jei einate pasižmonėti, kartu kvieskite už jus šiek tiek gražesnę draugę, tik skirtumas neturėtų būti labai didelis.

Gundantys impulsai

Tai žvilgsnis „į akis“ ir akių nukreipimas, švelnus aukštas balsas, daili eisena ir, žinoma, plati šypsena - ji gyvybiškai svarbi flirtui, nes besijuokianti mergina jau pusiau pakerėta.

Žvilgsnis taip pat labai svarbus flirtui ir gali būti labai skirtingas: žvilgsnis, tiriantis kambarį, dirstelėjimas paslapčiomis, nužiūrėjimas nuo viršaus iki apačios, įdėmus žvilgsnis ir ilgas žvilgsnis tiesiai į akis.

Prisilietimas – itin stipraus poveikio signalas, ir seksuali moteris išnaudoja jį maksimaliai efektyviai. Galima prisiliesti prie vyriškio rankos, kad pabrėžtumėte išsakytą mintį, palieskite jį duodamos kokį nors daiktą, ar tiesiog „atsitiktinai“ prisilieskite prie jo klubų – jie vyrams bene jautriausi.

Įėjimas į komforto zoną ar kūnišką erdvę – dar vienas būdas sustiprinti jųdviejų kontaktą. Seksualios moterys dažnai atsiduria arčiau vyriškio, taip parodydamos savo susidomėjimą. Pavyzdžiui, vakarėlio metu jos išskiria simpatiją iš bendros masės – užkalbina jį, vėliau prisėda šalia, po to ima flirtuoti.

Galima elgtis ir kitaip – padėti vyriškiui užmegzti pokalbį, paprašyti nedidelių paslaugų, taip suteikiant galimybę paflirtuoti, pasidalinti kuo nors.

Jei norite pradėti flirtuoti, nebūkite niūri ir nedemonstruokite blogos nuotaikos. Bet koks pokalbis apie nedraugus sugadins flirtą.

Kiti kūno judesiai taip pat būna efektyvūs. Tai ir linksėjimas galva, ir kojų sukryžiavimas, ir lingavimas į muzikos ritmą stovint vienoje vietoje.

Flirtui labai svarbus moters balsas ir kalbėjimo tonas - jei švelnus, vyriškis supras, kad dama nebus agresyvi ar neatstums jo.

Kad būtum geidžiama

Vyrams moteris visų pirma yra seksualinis objektas – apie tai prirašyta gausybė knygų ir straipsnių. Todėl jei norite būti geidžiama, turite būti ir seksuali. Štai kokios moterys yra seksualios.

1. Savo seksualumo suvokimas ir vertinimas: moteris, kuri jaučiasi esanti seksuali ir geidžiama, be abejonės, ir bus tokia.

2. Jos myli vyrus ir vadina juos gerais draugais, be to, nuoširdi simpatija vyrams – viena jų patrauklumo priežasčių.

3. Meilė kūnui ir sau – štai kur slypi seksualumo paslaptis. Seksualios moterys myli savo kūną ir yra patenkintos tuo, kaip atrodo, surasdamos tik nedidelių išvaizdos trūkumų.

4. Seksualios moterys mėgsta kūniškus malonumus labiau nei dauguma moterų. Jos dažniau apie juos galvoja ir dažniau mylisi, yra patenkintos seksualiniu gyvenimu, nes nepasitenkinimo atvejais rodo iniciatyvą pakeisti padėtį.

5. Jos išsiskiria iš kitų sugebėjimu patirti daugybinius orgazmus. Apie trys ketvirtadaliai jų pasiekia orgazmą visada arba beveik visada. Sugebėjimas patirti orgazmą teigiamai veikia savo seksualumo suvokimą ir tai, kaip moteris reaguoja į vyrą.

6. Seksualios moterys liberalesnės lovoje (taip vyrai manė visada) ir bent pusę visų atvejų tampa mylėjimosi iniciatorėmis, skirtingai nei likusios moterys, kurios inicijuoja seksą daug rečiau.

7. Moterims paprastai būdingos dvi fantazijų rūšys: seksualinės ir romantiškos. Seksualioms moterims labiau būdingos romantiškos fantazijos, o ne seksualinės. Nustatyta, kad romantiškų istorijų skaitytojos seksualesnės ir gauna daugiau pasitenkinimo iš sekso nei tos, kurios jų neskaito.

P.S. Vyrai tikina, kad didžiosios gražuolės nėra tokios karštos lovoje, kaip mažiau gražios jų draugės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)