Pavyzdžiui, atsitiktinis barnis, kuriam šiaip neteiktumėte didelės reikšmės, jeigu jis įvyktų paprastą dieną, Naujųjų išvakarėse gali pavirsti būsimos laimės katastrofa. O kadangi jūs jau iš anksto “žinote”, kad dabar jau “visus metus nematysite laimės”, pasąmoningai ieškosite priežasčių išsiskyrimams.

Na, o jeigu tenka Naujuosius sutikti be poros, dažnai prasideda tyli panika: ką gi, dabar teks visus metus būti vienai… Ypač prietaringi stengiasi bet kokia kaina surasti partnerį Naujametinei nakčiai. Nesvarbu, kad tai psichologiškai visiškai svetimas žmogus, o gal net ir visai nepažįstamas, nesvarbu, kad su juo bus mirtinai nuobodu (tai dar anaiptol ne blogiausia), o gal net ir pavojinga – kad tik ne vienai!

Kaip sutikti Naujuosius, kad ateinantys metai būtų laimingi?

Nesistenkite aklai paklusti naujametėms tradicijoms ir prietarams. O jeigu negalite be to apsieti, bent išsirinkite tuos, kurie jums yra priimtini ir malonūs. Tačiau laimė ateinančiais metais priklausys tikrai ne nuo to.

Neprogramuokite savęs būsimoms nelaimėms, net jeigu susikivirčijote su savo meilės objektu. Nesižeminkite, nemaldaukite atleidimo: geriau nusiteikite susitaikyti ateinančiais metais. O gal jūs viską blaiviai apmąstysite ir nuspręsite, kad naujametė naktis (o gal ir visi ateinantys metai) be šio žmogaus – ne taip jau blogai.

Vargu ar tikrų Naujametę naktį įgyvendinti savo slaptą troškimą pasimylėti su žaviu nepažįstamuoju. Na, nebent tam neprieštarauja jūsų dabartinis širdies draugas ir jūsų santykiai yra visiškai laisvi.

Jeigu naujuosius sutinkate be draugo – nepergyvenkite! Ir nesistenkite bet kokiomis priemonėmis susirasti sau porą. Pagalvokite, kas jums bus geriau: praleisti šventę be partnerio ar artimiausią pusmetį skinti lengvabūdiškos pažinties vaisius?

Šventimas be kompanijos turi savus privalumus. Pirmiausia, jūs galėsite žiūrėti jums patinkančią TV programą, valgyti ir gerti tai, ką tik norėsite. Ir galėsite tai daryti patogiai įsitaisius lovoje. Antra, visi jūsų pasakyti tostai ir palinkėjimai niekam nesukels sarkastiškos šypsenos. Ir trečia, niekas jums nedarys pastabų dėl jūsų šukuosenos ar aprangos.

Ketvirta, jūs būsite pats svarbiausias asmuo šioje šventėje. Penkta, indų plauti tikrai reiks mažiau, o ir juos galėsite ramia sąžine palikti rytdienai.

O jeigu rimtai – Jūs galėsite pasinaudoti šia, rodos, nedėkinga situacija ir pabūti tiesiog pati su savimi. Ar dažnai taip atsitinka mūsų gyvenime? Ir svarbiausia, atminkite – šia naktimi jūsų gyvenimas anaiptol nesibaigia. Ir jūs turite mažiausiai metus, kad susirastumėte žmogų, tinkamą ne tik sutikti eilinius Naujuosius metus, bet ir tikrą gyvenimo draugą.

O jeigu jau atsitiko taip, kad Naujametę naktį jūs praleidote tikrai ne taip, kaip norėjote – tai galima ištaisyti. Sutikite Naujuosius dar kartą – pvz., pagal kinų kalendorių. Iš dviejų bandymų vienas kuris nors tikrai pavyks geriau!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją