Dėl užtrukusių dokumentų tvarkymo procedūrų tik antradienį debiutavęs Lietuvos rinktinės saugas įvartį pelnė 54-ąją minutę smūgiuodamas iš 30 metrų į „devyniukę“. Šis įvartis „Nosta“ iš 10-os vietos kilstelėjo į 6-ąją. Buvusį ekranietį pavyko pakalbinti iškart po pergalės.

- Kaip šiandien susiklostė rungtynės?

- Pradžioje buvau atsargus, bandžiau žiūrėti, kas kaip kur ir kodėl vyksta aikštėje. Nesiėmiau iniciatyvos, pirmųjų rungtynių pradžioje tai atrodė per drąsu. Nežaidžiau kaip buvau įpratęs „Ekrane“. Tiesiog vykdžiau trenerio nurodymus.

Antrajame kėlinyje pajaučiau, kad niekas nesiima iniciatyvos, kad vienas įvartis gali viską nulemti. Pasiėmiau iniciatyvą „ant savęs“ ir įmušiau įvartį. Po jo vis dažniau gaudavau kamuolį, komandos draugi pradėjo pasitikėti.

- Sužaidei puikiai. Kodėl nežaidei praeitose rungtynėse?

- Į Novostroicką atvykau praėjusio turo išvakarėse. Iškart prie manęs priėjo treneris ir pasiūlė neskubėti, pailsėti po kelionės, prisitaikyti prie komandos. Pažadėjo, kad prieš šiandienos rungtynes įvertins mano sportinę formą. Jei viskas gerai – leis žaisti. Jei šiandien žaidžiau nuo švilpuko iki švilpuko, reiškia mano forma yra gera.

- Prieš išvykdamas beveik mėnesį treniravaisi su „Ekranu“. Tai komanda, kuri gali būti tramplinu į aukštesnio lygio futbolą?

- Praėjau gerą mokyklą ir stengiuosi ją čia parodyti. Debiutas, įvartis ir pergalė nuteikia maloniai.

- Rusijoje jau įsikūrei?

- Tikrai ne. Kai tik grįšiu į Novostroicką, pradėsiu ieškoti buto. Kol kas gyvenu bazėje. Kai susirasiu kur gyventi, atvyks šeima. Tada sakysiu, kad jau įsikūriau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją