Keturioms porcijoms reikės:



1 valg. šaukšto alyvuogių aliejaus,
2 smulkiai supjaustytų svogūnų,
2 smulkiai supjaustytų morkų,
1-2 sutrintų česnakų skiltelių,
700 g jautienos faršo,
2 valg. šaukštų pomidorų pastos,
700 g paruoštų sutrintų pomidorų,
300 ml raudonojo vyno,
raudonėlio.

Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas. Suberkite česnakus, jautienos faršą ir raudonėlį. Sumaišykite ir, pastoviai maišydami, kepinkite apytiksliai 5 minutes.

Supilkite pomidorų pastą, trintus pomidorus ir raudonąjį vyną, po to pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 45 minutes, dažnai pamaišydami. Patiekalui troškinantis paskutines 10 minučių, nukelkite dangtį.

Patiekite su spageti arba bet kokia kita makaronų rūšimi, pabarstydami tarkuotu Parmezano sūriu ir baziliku.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją