Barselonoje ryte ir po pietų lijo, todėl greičiausius savo ratus pilotai įveikė truputi pradžiuvusioje trasoje apie pietus. Bandymuose visi pilotai naudojo tarpines lietaus padangas.

Antrą geriausią ratą apvažiavo „Mclaren“ atstovas Heikki Kovalainenas.

Ketvirtadienį už „Ferrari“ bolido vairo Michaelį Schumacherį pakeitė Kimi Raikkonenas, bet suomis įveikė tik 34 ratus ir buvo trečias.

Bandymai buvo sustabdyti tik vieną kartą, kai trasoje sugedus varikliui sustojo „Williams“ pilotas Kazuki Nakajima, tačiau japonas iki tol sugebėjo įveikti net 61 ratą – daugiau negu visi kiti pilotai.

„Toyota“ atstovas Jarno Trulli ketvirtadienį buvo lėčiausias, bet italas nenusiminė.

„Žinojome, kad šiandien lis, todėl nesitikėjome didelio progreso bandymų metu. Kai mums pavyko išvažiuoti į trasą, bandėme surasti šlapiai trasai skirtą bolido sureguliavimą, bet sąlygos taip greitai keitėsi, kad buvo sunku nuspręsti kokius nustatymus naudoti“, - sakė pilotas.

„Kitą savaitę, kai čia vyks lenktynės, oro sąlygos ir vėl bus pasikeitusios, bet šioje trasoje šiemet jau buvo daug bandymų, todėl į lenktynes atvyksime pasitikėdami savo jėgomis“, - teigė jis

„Toro Rosso“ ir „Force India“ komandos ketvirtadienį bandymuose nedalyvavo, nes pirmoji ekipa nesugebėjo sutaisyti trečiadienį Sebastieno Bourdais sudaužyto bolido, o antroji nusprendė, kad šlapioje trasoje neverta bandyti bolido.

Daugiau informacijos ieškokite .">