„Miunchene jaučiuosi labai gerai. Gyvenu pačiame centre, pats miestas yra švarus, gražus, saugus, o žmonės - mandagūs ir draugiški. Kitą sezoną mes vėl rungtyniausime Čempionų lygoje, todėl nežinau priežasties, kodėl aš turėčiau išvykti“, - optimizmo neslėpė italas.

„Bayern“ pateko į UEFA taurės turnyro pusfinalį, kuriame susikaus su Sankt Peterburgo „Zenit“ (Rusija) klubu. Tuo tarpu kitoje pusfinalio poroje grumsis „Fiorentina“ (Italija), kuriai L. Toni atstovavo prieš atvykdamas į Vokietiją, ir Glazgo „Rangers“ (Škotija). Žaidėjas teigia, kad norėtų finale susitikti su savo buvusiais ekipos draugais.

„Būtu puiku su jais susitikti. Jeigu mes žaistume finale, tikrai nejausčiau jokių sentimentų, tačiau, jei pralaimėtumėme, džiaugčiausi bent tuo, jog taurė keliauja į Florenciją“.

L. Toni šį sezoną yra rezultatyviausias savo komandos žaidėjas. „Bundesliga“ čempionate jis pelnė 18 įvarčių, o UEFA taurės turnyre varžovų vartininkus nuginklavo 10 sykių.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją