Praėjusį mėnesį A. Fergusono vadovaujami „raudonieji velniai“ laimėjo visas savo penkerias žaistas rungtynes ir nepraleido nei vieno įvarčio bei taip iš pirmosios vietos išstūmė ilgai pirmavusią sostinės Londono „Arsenal“ ekipą.

Tuo tarpu Portugalijos rinktinės žvaigždė C. Ronaldo jau ketvirtąjį kartą laimėjo geriausio mėnesio žaidėjo prizą (pastarąjį kartą - sausio mėnesį). Šį sezoną futbolininkas atrodo stulbinančiai ir iš viso jau yra pelnęs net 37 įvarčius.

Kovo mėnesį „Man Utd“ pradėjo triuškinančia pergale rezultatu 3-0 prieš Londono „Fulham“, po to minimalia persvara buvo palaužtas autsaideris „Derby“, o vienintelį įvartį įmušė C. Ronaldo.

Po to portugalas pelnė du įvarčius mače su „Bolton“, taip pat vienu tiksliu smūgiu prisidėjo prie pergalės 3-0 mače su vienu aršiausių priešų - „Liverpool“, kitose pergalingose rungtynėse su Birmingemo „Aston Villa“ (4-0) C. Ronaldo vėl pasižymėjo ir šiuo metu „Premier“ lygoje yra pelnęs jau 27 įvarčius.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją