Naktiniai drabužiai daug ką pasako apie mūsų rafinuotumą, brandą, nekalbant apie tai, kad nuo jų priklauso patogumas miegant. Be to, moterims sunkiau atsispirti tiems vyrams, kurie ilsisi dėvėdami tinkamus naktinius rūbus, o ne dėmėmis išmargintus marškinėlius ir nukarusias glaudes, rašo askmen.com.

Štai dėl ko atėjo laikas berniukams tapti vyrais ir investuoti į suaugusiems tinkamus stilingus (bei patogius) 2008 metų miegamojo drabužius.

V formos apykaklės marškinėliai

Nedažnai galima pateisinti tai, kad miegate apsirengęs ištampytus dėmėtus apatinius marškinėlius – o ir tais retais atvejais tuo didžiuotis nederėtų. Jei jau miegate su apatiniais marškinėliais, rinkitės tokius, kurie yra ne tik patogūs, bet ir gerai priglundantys. Juose galėtų būti šiek tiek spandekso, kad puikiai priglustų prie kūno.

Chalatas

Jei norite investuoti tik į vieną rūbą miegamajam, tebūnie tai chalatas. Naktį jis atlieka išorinio rūbo vaidmenį, išmintingai uždengdamas viską, ką galite turėti po apačia. O svarbiau tai, kad geros kokybės chalatas yra patogus ir malonus dėvėti ilsintis po alinančios dienos.

Štai dėl ko chalatas turi būti prabangus ir minkštas – o tai būtent ta sritis, kur, pavyzdžiui, Ralphas Laurenas kuria standartus. Šiuo metu "ant bangos" - kimono tipo chalatas.

Pižaminės kelnės

Miegamojo aprangos pagrindas, su kuriuo visi mes esame pažįstami, - pižaminės kelnės. Ir visų geriausia tai, kad jos gali būti labai šaunios ir labai tinkamos poilsiauti. Pižaminės kelnės patogiausios ir maloniausios dėvėti tada, kai jos laisvai krenta ir yra laisvo stiliaus, todėl jums reikėtų ieškoti tokių kelnių, kurios atitinka šiuos reikalavimus – tai reiškia, kad elastingos liemens juostos ir kūgiškai nusmailintų klešnių reikėtų vengti.

Pižamos

Pižamos – ne vien vaikų rūbas; vyrai taip pat turėtų turėti vieną rinkinį. Tarkime, norite atsipalaiduoti klasikiniu, patogiu ir koordinuotu stiliumi, tai kodėl gi nepasirinkus patogaus rūbo? Arba kas, jei planuojate praleisti savaitgalį su draugais, poromis? Tokiais atvejais pižama yra idealus priedas prie jūsų 2008 metų miegamojo garderobo, nes ji suteikia galimybę atsipalaiduoti stilingai ir patogiai.

Šlepetės

Senas kojines iškeiskite į porą puikiai sukonstruotų ir nuostabiai atrodančių šlepečių. Nėra nieko rafinuotesnio, patogesnio ir brandesnio, nei vaikščiojimas po namus įsispyrus į šiltas ir minkštas šlepetes. Venkite senoviškų įsispiriamų šlepečių be kulnų ir įkiškite savo pėdas į tokias šlepetes, kurios yra panašesnės į batus vairavimui – tarkime, į Cole Haan’s Zermatt šlepetes.

Visi norime atrodyti idealiai posėdžių kambaryje, tai kodėl gi nepabandžius taip atrodyti ir miegamajame? Juk tam tikra prasme tai, ką dėvime naktimis, turi ne mažiau įtakos mūsų savijautai nei tai, ką dėvime dieną.

Štai dėl ko turėtume ne darbo laiką vertinti taip pat rimtai, kaip ir laiką, kurį praleidžiame darbo vietoje. Investuokite į patogius ir stilingus naktinius rūbus, kurie padės jums pasijusti geriau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją