Apklausus 66 tūkstančius populiaraus pažinčių tinklalapio lankytojų paaiškėjo, kad dauguma vyrų taip pat svajoja apie didžiakrūtę gražuolę.

Ideali moteris, jų nuomone, turi sverti 60 kg, gyventi viena ir nešioti akinius. Apklausos rezultatai nesutampa su analogiškos apklausos tame pačiame tinklalapyje, tik tarp moterų, rezultatais.

Idealus vyras turi uždirbti mažiausiai 60 tūkst. svarų (265 tūkst. litų) per metus, važinėti „Mercedes“ ir gyventi 300 tūkst. svarų (1,3 mln. litų) vertės name. Tačiau 54 proc. vyrų pareiškė, jog nesusitikinės su moterimi, uždirbančia daugiau kaip 25 tūkst. svarų (110 tūkst. litų) per metus.

Stipriosios lyties atstovai nevertina moterų intelekto, tačiau ekscentriškas ir linksmas charakteris, pozityvus požiūris į daiktus vaidina didelį vaidmenį. Ideali moteris neprivalo gerai gaminti ar žavėtis namų ruoša, tačiau ji turi nerūkyti ir mylėti gyvūnus.

Namų ruošos įgūdžiai apskritai nepateko į pačių svarbiausių moteriai dalykų dvidešimtuką, o šit gebėjimas suteikti seksualinį malonumą atsidūrė septintoje vietoje.

Šis tyrimas rodo, kad vyrai taip pat išrankūs moterų atžvilgiu, kaip ir šios – jiems, ir tiksliai žino, ko nori. Moteriai neprivalu turėti didelį namą, bet jei ji gyvena su tėvais – tai jau atstumiantis veiksnys.

Ji turi turėti savo automobilį, geriausiai – „Ford Ka“ ar „Mazda MX5“ – ir ekscentrišką humoro jausmą. Tik 15 proc. vyrų sutiktų susitikinėti su pesimiste ar cinike.

Intelekto stygius neturėtų trukdyti moterims džiaugtis pramogomis ir vaikščioti po restoranus. Vyrai ne itin jaudinasi dėl savo mylimosios svorio, bet tik 20 proc. sutiktų draugauti su aukštesne už save moterimi. Be to, dauguma vyrų renkasi blondines, antroje vietoje – raudonplaukės.