Anot karališkųjų rūmų, atsisakiusių pateikti daugiau detalių, 70 metų princesė apetitą prarado veikiausiai dėl neseniai ją, atrodo, ištikusio insulto. Didžiosios Britanijos žiniasklaida tvirtina, kad princesė Margareta (Margaret) nevalgo jau dvi savaites.

Į Londono "Karaliaus Edvardo VII" ligoninę ji atvyko trečiadienį iš karališkojo Sendringhemo dvaro, kuriame kartu su kitais karališkosios šeimos nariais praleido Kalėdas bei Naujųjų Metų atostogas. Ligoninėje princesės Margaretos (Margaret) būklė yra atidžiai stebima.

Praėjusią savaitę buvo tikimasi, kad princesė išsigydys Sendringhemo dvare. Trečiadienio vakarą karališkieji rūmai paskelbė, jog gydytojai nusprendė paguldyti princesę į ligoninę, kad būtų stabilizuota jos, šiaip gyvybei nepavojinga būsena. Ketvirtadienį karališkieji rūmai sakė, jog ir toliau rūpinasi dėl jos sveikatos.

Pirminiais duomenimis, princesei Margaret (Margaret) galėjo pasikartoti 1998 metų insultas arba kokie nors šalutiniai jo padariniai.

Bėdos su sveikata princesę persekioja jau senokai - 1985 metais, įtarus vėžį, jai buvo išpjauta dalis kairiojo plaučio, tačiau ir po operacijos ji vis dar surūkydavo po 30 cigarečių per dieną. Po septynerių metų ji persirgo sunkiu plaučių uždegimu, 1998 metais ją ištiko insultas, o užpernai ji maudydamasi smarkiai nusiplikė abi kojas ir kelis mėnesius buvo prirakinta prie invalido vežimėlio. Dar ir šiandien su lazda vaikščiojanti Margareta (Margaret) paskutinį kartą viešai pasirodė lapkričio mėnesį, kai Londone stebėjo baleto premjerą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją