40-metis buvęs krepšininkas, pasirodys Indianopolio ledo rūmuose su ledo ritulininko apranga. Deja jis nerungtyniaus stipriausioje pasaulyje NHL lygoje. M.Bolui teks pasitenkinti ir vietine, miesto, lyga.

Tai - reklaminė akcija. Vienas geriausių metimų blokuotojų per visą NBA istoriją, reklamuos Indianapolio ledo ritulio komandą ir bandys prajuokinti žiūrovus.

235 centimetrų ūgio Manute Bolas, gimė 1962 metų spalio 16 dieną Sudane. Jo tėvas (172 cm) ir mama 168 (cm) nėra įspūdingo ūgio, tačiau jaunesnioji sesuo užaugo iki 210 centimetrų.

M.Bolas krepšinį pradėjo žaisti būdamas 18 metų. Pirmasis jo dėjimas į krepšį nebuvo sėkmingas - jis išsimušė dantį, kai trenkėsi su dantimis į lanką.

Vėliau uždirbtus milijonus milžinas išleido Sudano taikos operacijoms.

Eks-krepšininkas NBA žaidė Vašingtono "Bullets" (dabar "Wizards"), Filadelfijos "76ers", "Golden State Warriors" bei Majamio "Heat" klubuose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją