Sibiro haskio veislės šunys laikomi ramiais ir neagresyviais, tačiau sekmadienį pakako vieno šio, vokiečių aviganį primenančio šuns įkandimo, kad pora kilogramų sveriantis čihuahua šuniukas neišgyventų.

„Šuns šeimininkas turi atsakyti už savo augintinį. Tai yra baisu. 13-metis berniukas šunelį atsivežė iš Klaipėdos. Namo jis grįš jau be šuniuko...", - sunkiai tvardydamasi sakė viena iš parodos organizatorių Kornelija Butrimova.

Teisėjų komanda, kurią sudarė specialistai iš Norvegijos, Šveicarijos, Lenkijos ir kitų šalių, geriausiu parodos šunimi išrinko beveik vienerių metų amžiaus vokiečių aviganį iš Latvijos įspūdingu vardu Karera Solo Rigoleto.

„Šuo jaunas ir labai aktyvus, geros kilmės. Šiandien pasisekė gerai pasirodyti", - džiaugsmo neslėpė nugalėtojo šeimininkas Oskars Veiveris.

Plačiau apie parodą žiūrėkite vaizdo reportaže

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)