450 raudonųjų pupelių,
6 stiklinės vandens,
2 lauro lapai,
Po 1 arbatinį šaukštelį paprikos, pipirų,
2 arbatiniai šaukšteliai druskos,
2 arbatiniai šaukšteliai maltų raudonųjų pipirų,
2 svogūnų galvutės,
2 žalieji pipirai,
2 česnako skiltelės,
2 saliero stiebai,
1 skardinė konservuotų pomidorų,
230 g pomidorų padažo,
2 valgomieji šaukštai džiovintų petražolių,
1 stiklinė rudųjų ryžių.

Pupeles nakčiai užmerkite šaltame vandenyje, ryte nukoškite. Sudėkite į didelį puodą, užpilkite vandeniu, įmeskite lauro lapelius, papriką, pipirus, druskos ir virkite apie valandą.

Svogūnus, salierus, česnaką nulupkite ir supjaustykite, išimkite žaliojo pipiro sėklas ir taip pat supjaustykite.

Paruoštas daržoves supilkite į pupeles, ten pat supilkite ryžius, pomidorus, pomidorų padažą ir virkite dar maždaug pusę valandos. Pagardinkite petražolėmis ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją