Davidas pasilenkė prie žmonos taip pat juokdamasis ir pasakė: „Taip taip, seksulka!“. Pasibaigus seminarui Susan priėjo prie dėstytojo ir pasakė: „Nusprendžiau tai išbandyti, kad sužinočiau, kas atsitiks. 10 metų Davidas svėrė 100 kilogramų ir negalėjo vienu metu numesti daugiau nei 2 kilogramų, todėl nusivylė savo bandymais mesti svorį ir apskritai jų atsisakė“.

Taigi nuo to laiko Susan pradėjo vadinti Davidą lieknučiu, rašo relationshipheadquarters.com, ir po kelių mėnesių Davidas numetė 10 kilogramų.

O kaip Susan? Ar ją vyras vadino „seksulka“? Ne. Ir visai be reikalo - Davidas tikriausiai nė neįsivaizdavo, ką prarado. Jis praleido galimybę paveikti savo gražiosios žmonos gyvenimą.

Pastebėjote, ką padarė Susan? Ji ėmėsi iniciatyvos ir pakeitė savo elgesį. Ji nelaukė, kol jai atsiras noras ar kol ji pamatys, kad Davidas pradės teisingai mažinti savo svorį. Ji buvo proaktyvi.

Ji priėmė sprendimą, ir po to, kai sprendimas buvo priimtas, ji proaktyviai ir nuolat siekė nusistatyto tikslo tol, kol buvo pasiektas jos norimas rezultatas. Susan susidūrė su tuo, ko aš apie vyrus iki šiol nežinojau – vyrai nori, kad moteris darytų jiems įtaką.

Kai kurie vyrai nelabai gerai priima tą įtaką, jiems gali sunkiai sektis atiduoti iniciatyvą į moters rankas, bet visgi dauguma jų nori vesti moterį, kuri juos keistų, formuotų ir minkytų kaip molį.

Vyrams toks įtakos tipas atrodo nekeliantis grėsmės jų vyriškumui. Tą patį galima pasakyti ir apie Susan. Jai būtų labai patikę, jei jai įtaką būtų daręs Davidas, jei būtų ją formavęs, jei būtų tvirtinęs savo mintis apie ją.

Tai buvo seminaras, kuris suteikė Davidui puikią galimybę, bet jis tą galimybę pražiopsojo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją