Kai kurie šaltiniai praneša, jog pats Ronaldo yra linkęs palikti Milaną, nors dar neseniai viešai pareiškė apie troškimą išsikovoti besibaigiančios galioti sutarties pratęsimą, dėl to, jog yra nuolatos spaudžiamas ir kritikuojamas vietos spaudos.

Brazilas paliko komandos draugus Italijos taurės mačo su “Catania” dieną ir grįžo į Braziliją tam, kad atgautų jėgas.

“Grįžti namo buvo geriausias sprendimas, nes jam reikia laiko atsigauti po traumų”, - kalbėjo “Milan” viceprezidentas Adriano Galliani.

“Ronaldo grįš sausio 2 dieną, kuomet mes išvyksime į Dubajų. Be to, aš vis dar tikiuosi, jog yra galimybė pratęsti su juo kontraktą”.

Paklaustas apie gandus, susijusius su “Fenerbache”, A. Galliani tikino: “Turkai jokio pasiūlymo mums nepateikė. Bet kokiu atveju, Ronaldo liks Milane iki birželio 30 dienos.

“Galbūt viena iš problemų yra psichologinė, nes per šešis mėnesius jis sužaidė vos vienerias rungtynes. Bet, aišku, pagrindinė bėda yra traumos - anksčiau jis gydėsi šlaunies sužeidimą, dabar kenčia blauzdos skausmus”.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją