„Mūsų komandos vadovams pavyko susitarti su kolegomis iš „Inter“ – Adriano bus mums išnuomotas iki birželio 30 dienos“, - sakoma „Sao Paulo“ pranešime spaudai.

25 metų brazilas, kadaise vadintas vienu geriausių Italijos „Serie A“ lygos puolėjų, pastaruosius du sezonus praktiškai nerungtyniavo dėl labai prastos sportinės formos ir problemų su alkoholiu.

Praėjusį mėnesį Adriano pradėjo lankyti fizinės ir psichologinės reabilitacijos kursą būtent San Paulo mieste įsikūrusioje klinikoje.

„Esu labai patenkintas šia sutartimi,- sakė puolėjas. – Man bus garbė su šiuo klubu, kuriame esu priimamas labai šiltai, laimėti trofėjus. Sunkiai dirbsiu ir tikiuosi vėl sulaukti kvietimo į nacionalinę komandą“.

Po 2006 metų pasaulio čempionato, kuriame Adriano pasirodymas buvo aršiai kritikuotas, jis rinktinėje sužaidė vos vienerias rungtynes.

Kiek anksčiau sklido gandai, jog brazilo paslaugomis ypatingai domisi Italijos „Parma“ ir Anglijos Londono „West Ham United“, tačiau konkrečios derybos taip ir neprasidėjo.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją