Ankstesnis rekordas nuo 2002-ųjų lapkričio 8 dienos priklausė Vilniaus "Lietuvos telekomo" (dabar - TEO) krepšininkėms, 116 taškų persvara (164:48) sutriuškinusioms Klaipėdos "Žuvėdros" (vėliau - Lemminkainen") komandą.

Tačiau gali atsitikti taip, kad naujosios rekordininkės jau šį mėnesį baigs savo pasirodymą LKML. Mat, pasak lygos direktorės Audros Ginelevičienės, kaimyninės šalies komanda nesilaiko prieš sezoną duoto žodžio. Jos teigimu, "TTT atstovai nuo vasaros pradžios atakavo mus prašymais priimti į LMKL. Stipriausios Lietuvos komandos pritarė galimybei pakovoti su lygiavertėmis varžovėmis, tačiau TTT klubo vadovai užtikrino, kad rungtynėse su naujokėmis žais jaunimas".

Bet, pasak A. Ginelevičienės, faktai rodo, kad taip nėra, "o po susidūrimų su rygietėmis jaunos mūsų komandos, kurias ne taip paprasta buvo įkalbinti ateiti į LMKL, patiria itin skaudžius smūgius".

Gruodžio 27-ąją numatoma sušaukti LMKL valdybos posėdį, kuriame bus svarstomas Latvijos čempionių likimas lygoje. A. Ginelevičienės teigimu, valdybos posėdyje, manoma, bus aptariami įvairūs variantai: "arba TTT išvis nutrauks savo pasirodymą LMKL, arba grumsis tik su pajėgiausiais mūsų klubais".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją