Gerą sportinę formą pastaruoju metu demonstravęs A. Hlebas nepadės "kanonieriams" "Premier" lygos mačuose su "Wigan", "Aston Villa", "Newcastle" bei "Middlesbrough", be to, bus priverstas iš šalies stebėti likusias dvejas UEFA Čempionų lygos grupės etapo rungtynes.

"A. Hlebas iš tarptautinių rungtynių grįžo su trauma, dėl kurios nežais 21 dieną, - konstatavo nusivylęs "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras. - Jau ne pirmą kartą taip netenkame savo žaidėjų".

Tai ne vienintelis prancūzo, turinčio ribotą pasirinkimą saugų grandyje, galvos skausmas. Kurį laiką dėl įvairių priežasčių negalės rungtyniauti ir Mattieu Flamini, Cescas Fabregasas, Abou Diaby ir Gilberto Silva.

Po kelio traumos, patirtos spalio mėnesį atstovaujant Olandijos rinktinei, dar nėra atsigavęs ir puolėjas Robinas van Persie.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją