„Newcastle United“ vadovas Samas Allardyce‘as taip pat teigė nenorintis vadovauti Anglijos nacionalinei rinktinei.

Tačiau susidomėjimą šiuo postu pareiškė buvęs Madrido „Real“ (Ispanija) treneris italas Fabio Capello ir Anglijos „Portsmouth“ klubo treneris Harry Redknappas. Taip pat perimti anglų rinktinės vairą svarsto „Reading“ ekipos treneris Steve‘as Coppellas.

„Radio 5 Live“ korespondentas Jonathanas Legardas teigė: „J. Mourinho nekantrauja grįžti į darbą. Tačiau ne į rinktinės trenerio postą, – nors tai būtų pelningas ir prestižinis darbas, – kuriame jis darytų tai, ką daro geriausiai (dirba su žaidėjais), tiktai keletą kartų per mėnesį“.

„Dabar jis - tarsi liūtas narve, tačiau darbas nacionalinėje rinktinėje, netgi tokioje prestižinėje kaip Anglijos, jam patiktų vėlesnėje karjeros stadijoje ir greičiausiai net tada jis sutiktų būti tiktai Portugalijos rinktinės treneriu“, - sakė korespondentas.

Pats J. Mourinho anksčiau interviu Anglijos žiniasklaidai vadovavimą bet kokios šalies nacionalinei rinktinei pavadino "tinginio darbu".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją