29 metų T. Danilevičiaus nuomone, žaisti nacionalinėje komandoje yra garbė kiekvienam sportininkui . „Visą gyvenimą į rinktinę važiavau su dideliu noru. Norisi grįžti namo ir gerai pasirodyti, nes kiekvienam žmogui atstovauti savo šaliai yra malonu“, – sakė Lietuvos rinktinės kapitonas.

Kitaip puolėjui sekasi Italijoje. „Seria B“ čempionate „Bologna“ klube rungtyniaujantis lietuvis nėra patenkintas vaidmeniu dabartinėje ekipoje.

„Komanda laimi, o nugalėtojų sudėtis nekeičiama, todėl mažai gaunu žaisti ir neturiu pagrindinės vietos startinėje sudėtyje. Sezonas ne pats geriausias, bet artėja sausis, žiūrėsiu, gal reikės keisti komandą, kad gaučiau žaisti“, – teigė dažniausiai ant atsarginių „Bologna“ suolo liekantis puolėjas.

Interviu DELFI T.Danilevičius pasakoja apie Italijos futbolo čempionatų „Seria A“ ir „Seria B“ panašumus, karštus italų sirgalius ir tai, kaip Bolonijos mieste krepšinis mėgstamas labiau už futbolą. Plačiau - žiūrėkite vaizdo reportaže.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją