Trenerio teigimu, šalies rinktinei, žaisiančiai be dviejų pagrindinės sudėties žaidėjų - Edgaro Jankausko ir Deivido Šembero, artėjančiose rungtynėse gali būti šiek tiek sudėtinga kovoti dėl pergalės, tačiau tai bus puiki proga gerai pasirodyti jaunesniems komandos žaidėjams.

"Būtinai turime laimėti, kito kelio nėra", - gana kategoriškai sakė treneris, akcentavęs, jog Kaune negali pasikartoti Farerų salų ir Škotijos rinktinių dvikova, kai tituluotiems škotų futbolininkams tik rungtynių pabaigoje pavyko išlyginti rezultatą 2:2.

Kalbėdamas apie būsimų rungtynių taktiką, B.Zelkevičius užsiminė, jog daugiausia dėmesio bus skiriama gerai organizuotai gynybai, kuri yra žaidimo pagrindas. Prisiminus prieš mėnesį vykusį Lietuvos ir Vokietijos nacionalinių rinktinių susitikimą, akcentuota, kad tuomet mūsų komanda galėjo pasirodyti geriau.

Galutinę Lietuvos komandos sudėtį planuojama paskelbti tik rungtynių išvakarėse.

Per likusias sužaisti dvejas 2004 metų Europos čempionato atrankos rungtynes su Farerų salomis ir Islandija Lietuvos rinktinė, B.Zelkevičiaus teigimu, turėtų surinkti 4 taškus.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją