Rungtynes "Nou Camp" stadione kiek aptemdė "Barcelona" žvaigždės Ronaldinho trauma, tačiau pats susitikimas buvo atkaklus ir intriguojantis. Pirmajame kėlinyje progų pasižymėti turėjo šeimininkų žaidėjai Lionelis Mess, Thierry Henry ir Yaya Toure, o "Sevilla" gretose netoli tikslo buvo Renato.

Po pertraukos "Barcelona" toliau nesisekė įmušti ir svečių vartų konstrukciją sudrebino T.Henry bei Rafaelis Marquezas, tačiau likus 17 minučių po T.Henry perdavimo tiksliu smūgiu pasižymėjo argentinietis L.Messi. Praėjus dar šešioms minutėms Christianas Poulsenas baudos aikštelėje pargriovė Giovanni dos Santosą ir L.Messi 11 metrų bauniu pelnė antrąjį savo bei komandos įvartį.

Argentinos rinktinės talentas galėjo įmušti ir trečią kartą, bet "Sevilla" išgelbėjo vartininkas Andresas Palopas. Per pridėtinį laiką svečiams paguodos įvartį pelnė Fredericas Kanoute, tačiau "Barca" vis tiek šventė antrą sezono pergalę rezultatu 2-1.

Antrajame dienos mače kitas Barselonos klubas "Espanyol" išvykoje susitiko su Huelvos "Recreativo". Svečius į priekį jau ketvirtą minutę baudos smūgiu išvedė Albertas Riera, tačiau po pertraukos viską aukštyn kojom apvertė du įspūdingi šeimininkų žaidėjo Javi Guerrero įvarčiai.

Šeštadienio rungtynių rezultatai:

"Recreativo" 2 - 1 "Espanyol"

4' [0 - 1] Albert Riera

54' [1 - 1] Javi Guerrero

60' [2 -1] Javi Guerrero

"Barcelona" 2 - 1 "Sevilla"

73' [1 - 0] Lionel Messi

79' [2 - 0] Lionel Messi (11m.)

90' [2 - 1] Frederic Kanoute

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją