Laidoje dalyvaus pagrindiniai Gabrielės ir Gintaro konkurentai Nacionalinėje atrankoje – Lina Chatkevičiūtė ir Donatas Vėželis. Komisija jiems skyrė didžiausią, dvylikos balų įvertinimą, tačiau žiūrovų simpatijos lėmė, kad į Londoną vyks ne jie. Ar Lina ir Donatas susitaikė su pralaimėjimu, ar laimę Nacionalinėje atrankoje bandys ir kitąmet? Ką apie abiejų porų pasirodymus mano nacionalinės atrankos komisijos pirmininkas Kęstutis Andrijevskis? Ar jam abi poros lygiavertės?

Laidoje dalyvaus ir Saulius Urbonavičius – Samas, geriausiai Eurovizijoje įvertinto lietuviško projekto narys. Ką Eurovizija reiškia jam – savireklamą ar atstovavimą Lietuvai?

Apie tai, kokia kaip apsirengę G. Valiukaitė ir G. Svistunavičius gins Lietuvos garbę ant Londono parketo, kalbės stilistas Juozas Statkevičius. Kaip atrodys lietuvių stilius kitų penkiolikos šalių kontekste?

Numatoma tiesiogiai susisiekti ir su Londone tuo metu būsiančiu sportinių šokių federacijos viceprezidentu Virginijum Visocku, kuris jau bus susipažinęs su kitų šalių atstovų programa ir galės palyginti, o gal ir prognozuoti lietuvių galimybes.

Pašnekovus provokuos ir savo komentarų negailės laidos vedėjas Vytenis Pauliukaitis.

„Valanda iki Eurovizijos“ – rugsėjo 1 dieną, šeštadienį, 21 val., likus lygiai valandai iki Eurovizijos šokių konkurso tiesioginės transliacijos per Lietuvos televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją