Pernai vasarą už 30 mln. svarų sterlingų iš „AC Milan“ ekipos į „Chelsea“ perėjęs trisdešimtmetis Ukrainos nacionalinės rinktinės žaidėjas nesugebėjo adaptuotis Anglijos „Premier“ lygoje.

Praėjusį sezoną A. Ševčenka šalies pirmenybėse įmušė tik keturis įvarčius, o patį sezoną lydėjo traumos. Dabar Kijevo klubo prezidentas Igoris Surkis teigia, kad norėtų pasirašyti sutartį su legendiniu komandos puolėju. Per penkis Ukrainos ekipoje praleistus sezonus puolėjas pelnė 60 įvarčių, o komanda visus tuos metus tapdavo šalies čempione.

„Kiekviename savo interviu sakydavau, kad yra tikimybė, jog A. Ševčenka Anglijos klube žais prastai“, - tvirtino I. Surkis. – Todėl aš jo paprašiau pasikalbėti su „Chelsea“ vadovybe apie galimybę būti išnuomotam. Jeigu mes prasimušime į grupių etapą (Čempionų lygoje), sutarties pasirašymui ir dokumentų tvarkymui turėsime viso labo 24 valandas ir turėsime veikti greitai“.

„Esu pasiruošęs mokėti jo atlyginimą, tačiau nenoriu Romanui Abromovičiui mokėti 45 mln. dolerių išperkamosios kompensacijos. Nežinau, kas vyksta „Chelsea“ ekipoje, tačiau esu pasiruošęs jį pasiskolinti. Jo alga nėra maža, bet aš pasiruošęs ją mokėti“, - sakė Kijevo klubo prezidentas.

Kol kas A. Ševčenka šį sezoną dar nežaidė, kadangi gydosi traumuotą kirkšnies raumenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją