Universiados čempionas J.Mačiulis prie Lietuvos rinktinės prisijungė Graikijoje vykusio „Akropolio" taurės turnyro metu.

Rungtynėse su Slovėnijos rinktine, kurias lietuviai laimėjo 87:72, J.Mačiulis pelnė 9 taškus, susitikime su Italija (80:65) – 4 taškus.

„Savo žaidimą vertinu gan neblogai. Prie komandos prisijungti nebuvo sunku. Kaip seksis toliau - bus matyti", - sakė J.Mačiulis.

Krepšininko teigimu, atsigauti po universiados nebuvo sunku.

„Nebuvo nuo ko atsigauti – aš tik 2 paskutines rungtynes prieš serbus ir rusus daugiau žaidžiau. Rungtynėse prieš Kanadą tik lengvai pajudėjau, o susitikime su turkais aikštėje praleidau nedaug laiko. Pirmosiose rungtynėse, galima sakyti, ilsėjausi, nes aikštėje vidutiniškai praleisdavau po 10 min.", - DELFI sakė J.Mačiulis.

Vertindamas Lietuvos rinktinės galimybes Europos čempionate J.Mačiulis sakė, kad lietuviai pajėgūs kovoti dėl apdovanojimų.

„Jeigu žaisime taip kaip dabar, jei pavyks demonstruoti gerą gynybą, tai, manau, galime kovoti dėl medalių", - sakė J.Mačiulis, pridūręs, kad tikisi likti Lietuvos rinktinės sudėtyje, kuri žais Europos čempionate.

DELFI primena, kad šiuo metu Lietuvos rinktinėje treniruojasi 13 žaidėjų. Vienas jų į Ispanijoje vyksiantį čempionatą nevyks.

Lietuvos rinktinės fotogyvenimą galite pamatyti Euro2007.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją