Anot Vilniaus m. sporto ir turizmo klubo „Regata“ pirmininko Sauliaus Mažeikio, šis renginys tampa vis masiškesne vandens sporto mėgėjų švente.

„Vilniaus regatoje“ kasmet aktyviai dalyvauja ne tik vilniečiai, bet ir sostinės svečiai. Šiuo renginiu plečiamos ir skatinamos aktyvios laisvalaikio formos, pavyksta pritraukti ir daug jaunimo. Šiais metais renginys turi ir dar vieną svarbų tikslą - pagyvinti Vilniaus, kaip Europos kultūros sostinės, turistinį įvaizdį“, - sakė S. Mažeikis.

Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, 7-oji „Vilniaus regata“ 12.00 val. startuos Valakampių 2-ajame pliaže, o finišuos ties Žvėryno-Vingio parko pėsčiųjų tiltu.

Regatos dalyviai neskirstomi į amžiaus grupes. Visiems dalyviams keliamas vienintelis griežtas reikalavimas – jie privalo mokėti plaukti, turi būti susipažinę su saugaus elgesio ant vandens taisyklių reikalavimais, ir tai patvirtinti savo parašu dalyvio anketoje.

Dalyvių registracija vyks starto vietoje iki 11.00 val.

Renginį organizuoja Vilniaus miesto savivaldybė bei Vilniaus sporto ir turizmo klubas “Regata” kartu su VŠĮ „Klajūnų klubas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją