Klausimas, ko trečiadienį labiau norės LTV žiūrovai – jei lotyniškų aistrų, tai daugiau šansų turi „lotynistai“ Valiukaitė ir Svistunavičius, jei klasikinio spindesio, sėkmė gali lydėti „klasikus“ Chatkevičiūtę ir Vėželį.

Trečioji pora, irgi „klasikai“ Paurytė ir Šeniauskas, iki šiol žavėjo tik žiūrovus, bet ne komisiją.

Komisijos nuomonė pagal šokių Eurovizijos taisykles lemia 50 procentų balsų. Žiūrovų balsas ne mažiau svarus. Šokėjų poroms surinkus vienodą balsų skaičių, pirmauja ta pora, kuriai daugiau balsų skiria žiūrovai.

Nacionalinės atrankos finalui poros rengia po tris šokius: vieną laisvą su nacionaliniais elementais ir du klasikinius arba Lotynų Amerikos.

Pirmasis Eurovizijos šokių konkursas vyks Londone rugsėjo pirmąją. Jį tiesiogiai transliuos Lietuvos televizija.

Kas rungsis su geriausiai Europos šokėjais, sužinosime jau netrukus. Nacionalinės atrankos finalas – trečiadienį 21.10 val. tiesiogiai per Lietuvos televiziją. Vedėjai Izabelė Romanovaitė ir Audrius Giržadas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją