"Žinote, ko aš labiausiai nemėgstu? Moterų, kurios sekso metu paprasčiausiai guli...Nei garselio, jokios reakcijos, nieko...Man iškart atrodo, kad viskas, ką aš darau, nesukelia jai jokių pojūčių, lyg ji svajotų sau apie kažką arba miegotų, o gal iš viso lauktų, kada gi "viskas" baigsis...Mane baisiai nervina seksualiai pasyvios moterys."

"Labai norėčiau, kad mano žmona nebūtų tokia susikausčiusi lovoje. Aš žinau, kad ji myli mane, tačiau lovoje ji labai pasikeičia...Aš klausiu jos: "Brangioji, tau nepatinka?" Ji atsako: "Taip". Tačiau man atrodo, kad ji tuo metu panaši į lavoną, nes kol aš ją stimuliuoju, ji netgi nesujuda. Kartais man atrodo, kad aš ją prievartauju ir kiekvieną kartą vis labiau prarandu seksualinį susidomėjimą ja..."

"Seksualiniai lavonai" - tai labiausiai vyrų nemėgstamas moterų tipas. Vyrai negali pakęsti, kai moteris absoliučiai nereaguoja į jų veiksmus sekso metu, nekalbant jau apie tas, kurios iš viso neparodo, kad tuo metu egzistuoja!

Kodėl tai taip erzina vyrus?

Viena iš vyriškų savybių, kurią mums teko dabar pažinti, yra tai, kad jie trokšta pasisekimo visokio pobūdžio veikloje, kurioje dalyvauja. Tas liečia ir seksą.

Kai jūs nei judesiais, nei žodžiais nereaguojate į savo partnerio veiksmus lovoje, jis jaučiasi paprasčiausias nevykėlis. (O kam patinka jaustis nevykėliu?)

Klasikiniai psichologijos tyrimai rodo, kad žmonės daug labiau neigiamai veikiami tada, kai į juos nekreipiama dėmesio, nei tuomet, kai apie juos atsiliepiama negatyviai. Kai sekso metu jūs gulite visiškai nejudėdama, neištardama iš malonumo nei garso, jūs galite visiškai įsiutinti net labiausiai jus mylintį vyrą.

Kodėl moterys taip elgiasi?

1. Dažniausiai tai vyksta vėlgi veikiant kompleksui - "neatrodyti kaip prostitutei".

Kai kurios moterys nesąmoningai, sutikdamos mylėtis, iškelia sau sąlygą - jokiu būdu neparodyti, kad joms tai malonu. Dejonės, gilus kvėpavimas, šūksniai iš malonumo - visa tai atskleidžia jų paslaptį - joms malonu, pasiutiškai gera, joms tai patinka!

2. Kai kurioms moterims "seksualinių lavonų" žaidimas - savotiška užgniaužto pykčio ir nepasitenkinimo savo partneriu apraiška.

Jos tokiu savo elgesiu tarsi sako: "Na štai, matai...Aš nieko nejaučiu. Tu, asile, netgi nesugebi manęs sujaudinti. Tu negali manęs užvaldyti." Psichologijos kalba tai vadinasi "pasyviai - agresyvia reakcija", kada moteris atrodo pasyvi, tačiau iš tiesų reakcijos nebuvimas - tai agresyvaus elgesio forma.

Sprendimas:

Leiskite sau parodyti savo jausmus, kai mylitės.

Kalbėkite savo partneriui:

1. Kaip jums malonu tai, ką jis daro;

2. Kas jums patinka labiausiai;

3. Ką jūs norėtumėte jam padaryti;

4. Kaip jis jums patinka ir kodėl.

Parodydama savo partneriui, kokį malonumą jaučiate, su juo besimylėdama, jūs sukuriate intymią tarpusavio atmosferą. Tačiau, aptarinėdama šiuos klausimus, neperlenkite lazdos - nepavirskite į "seksualią plepę"...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją