Sveika, Renata. Rašote, kad jūsų santuoka yra sėkminga, esat patenkinta, bet gal visgi ta ramybė ir laimė yra tik tariamos, o tikros harmonijos ir pilnatvės nejaučiate. Užsimezgęs santykis ir jausmai rodo, kad jūs ilgitės visai ko kita ir greičiausiai jums kažko labai trūksta santuokoje. Jei taip nebūtų, tokie gilūs jausmai ir ryšys su kitu žmogumi paprasčiausiai neišsirutuliotų.

Vertybių kaita

Esat jau tokio amžiaus, kai turėtumėt neblogai pažinti savo poreikius, vertybes, norus bei suprasti kitus žmones. Kažkodėl nemanau, kad tai, ką jaučiate, yra eilinis susižavėjimas ar bėgimas nuo savo amžiaus. Metų skirtumas būtų reikšmingas, jei jums būtų trisdešimt, o draugui - dvidešimt. Taigi greičiausia tai nėra kabinimasis į jaunystę.

Amžiaus vidurys yra tas laikas, kai paprastai jau būnam daug ką gyvenime nuveikę, pasiekę: vaikai beveik užauginti, darbe įsitvirtinta, namai išpuoselėti. Tačiau su ta išorine sėkme, gerove kartu ateina klausimai apie tai, vardan ko visa tai, kokia egzistencijos prasmė, ar gyvename taip, kaip iš tikrųjų norime ir su kuo norime, ar darome būtent tai, ką norime. Pirmoje gyvenimo pusėje paprastai mums labai svarbu yra megzti socialinius ryšius, įsitvirtinti darbe, sukurti šeimą, namus. Kartais mes mažai galvojam, ar tai yra būtent tai, ko nori mūsų siela arba net stengiamės nematyti to, ko nenorim matyti, nes tai trukdytų tikslui įgyvendinti.

Jausmai be etikečių

Manau, jums svarbu įsisąmoninti, ko jums trūksta ir kuo esat nepatenkinta savo santykiuose su vyru arba dabartiniame savo gyvenime apskritai, ko ilgisi jūsų siela. Nebesislėpkit nuo savęs. Nebeklijuokit etikečių savo jausmams ir santykiams. Linkiu atrasti tikrą harmoniją.

Klausk Ramunės: seksas@15min.lt