"Šiandien atidarėme du naujus tinklalapius ir sudarėme beprecedentę galimybę ko iki šiol nebuvo - užsisakinėti turistams suvenyrus su Kauno simbolika. Turistai suvenyrus gali užsisakyti atvykę pas mus arba iš mūsų tinklalapių kaunasart.lt arba kaunasart.com. Užsakyti galima nuo puodelių, atvirukų, vizitinių kortelių dėklų iki šilko tapybos, porceliano, keramikos ir drobių", - sakė Kauno regiono TIC direktorius Sigitas Sidaravičius.

Visi suvenyrai nuo pradžių iki pabaigos pagaminti laikinojoje sostinėje, o dviejų vienodų darbų – nėra.

„Buvo pabrėžiama Kauno romantinė linija per architektūrą, per Nemuno ir Neries santaką ir kitas romantiškas Kauno vietas. Rudenį šį linija baigsis ir užsisakinėti jau nebus galima. Taip pat reikia pabrėžti, kad dviejų vienodų darbų nėra, o darbai visiškai kaunietiški – porcelianas yra tik „Jiesios", stiklas – tik Aleksoto. Tiesa, tai ne pigūs meno kūriniai, tačiau juose yra Kaunas ir tik Kaunas", - sakė S.Sidaravičius.

Meno dirbinių kainos svyruoja nuo 15 iki 900 litų, o suvenyrai bus pristatomi paštu.

Netrukus bus galima užsisakyti ne tik porcelianinių ar stiklinių suvenyrų – planuojama pradėti gaminti meno kūrinius iš metalo. Taip pat bus galimybė užsisakyti vienetinių rūbų su Kauno simbolika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją