Keturioms porcijoms jums reikės:


250 g šviežių špinatų,
pundelio ridikėlių,
3 valg. šaukštų citrinos sulčių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
5 valg. šaukštų graikinių riešutų aliejaus,
300 g rūkytos jautienos.

Špinatų lapus perrinkite, nuplaukite ir nusausinkite. Nupjaustykite kietus stiebelius. Ridikėlius nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais.

Citrinos sultis sumaišykite su druska, maltais juodaisiais pipirais ir graikinių riešutų aliejumi. Suberkite į paruoštą mišinį špinatų lapus. Rūkytą jautieną supjaustykite juostelėmis ir kartu su ridikėlių griežinėliais įmaišykite į špinatus.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją