Žinoma, buvo pasirinkimo galimybių ir ne tokiems užkietėjusiems atletams: Yohji Yamamoto ant podiumo pademonstravo gausybę krepšininko stiliaus švarkelių, o Luella kasdieniai drabužiai puikiai atspindėjo maratono bėgiko dvasią.

Ką ir kaip dėvėti

Galvokite apie įkvėpimą, o ne apie prakaitą: palikite sportinius megztinius bei treningines kelnes namuose.

Sportiniai bateliai turi savo vietą, tačiau kartais ta vieta būna spintoje. Šio sezono modeliai geriausiai atrodo su madingais (netgi aukštakulniais) batais.

Nesiekite maksimalios prabangos efekto. Pasirinkite vieną efektingą daiktą ar elementą – kailinę apykaklę, siuvinėtą skrandą su gobtuvu, kašmyro suknelę.

Nepersistenkite ir nepasitempkite raumenų. Dell’Acqua bėgimo kelnės, pavyzdžiui, visiškai nedera su Kors žieminiais modeliais.

Paprastai sušukuoti plaukai bei kasdieninis makiažas tinka kuo puikiausiai. Tik pasistenkite neatrodyti taip, lyg ką tik atsikėlusi iš lovos ar išėjusi iš aerobikos klubo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją