„Mes apvertėme aukštyn kojomis visą Holivudo studiją, tačiau kostiumų nebuvo nei ženklo. Jie stebuklingai išgaravo, todėl reikėjo tenkintis nusipirktais iš paprastos parduotuvės“,- tokią komišką situaciją komentavo atstovas spaudai, praneša Acme.

Iš naujo perleistame filme „Vėžliukai nindzės“ buvo atgaivinti jau kultiniais herojais tapę 4 vėžliukai mutantai, t.y. Leonardo (akt. James Arnold Taylor), Donatelo (akt. Mitchell Whitfield), Mikelandželo (akt. Mike Kelley) ir Rafaelis (akt. Nolan North).

Dabar vėžliukai jau seniai nebe šeima ir jų jau niekas nevienija. Na, nebent seni prisiminimai. Juos išskyrė nejučia kilęs noras pasivaržyti vienam su kitu, įrodyti, kuris iš jų stipresnis. Tačiau pasauliui gresia rimtas pavojus. Vieninteliai, kas gali jį išgelbėti – vėžliukai nindzės.

Šaukiami pareigos jie sugrįžta į mokytojo Splinterio prieglobstį. Čia visų keturių laukia pats sunkiausias išbandymas. Bet tai ne kova su piktuoju priešu, o jų pačių ir jų draugystės išbandymas. Kad galėtų įveikti priešus, vėžliukai nindzės pirmiausia turi nugalėti save ir pamiršti senus nesutarimus.

“Vėžliukai nindzės” Lietuvos kino teatruose - nuo gegužės 18 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją