„Nors Isabelė yra gimusi Ispanijoje, dabartinėje jos kūryboje persipynė pačių įvairiausių pasaulio tautų muzikiniai motyvai. Pastarųjų metų jos kelionės po Braziliją, Mozambiką ir Pietų Ameriką dainininkės repertuarą papildė savitais tonais. Manau, tai viena spalvingiausių ir įdomiausių atlikėjų, kada nors koncertavusių mūsų bare“, – pranešime spaudai sakė GCW projekto koordinatorė Jūratė Bitinaitė.

Įspūdingą fusion, latin-blues, latin newjazz, sambos stiliaus kūrinių repertuarą sukaupusi I. Fructuoso melomanus neseniai nustebino, nusprendusi bendradarbiauti su jaunu švedų prodiuseriu Axwelliu. Pasak kritikų, ši partnerystė buvo itin sėkminga: lotyniškas Izabelės temperamentas Axwelliui įžiebė ugnies, o skandinaviškas atsipalaidavimas judviejų sukurtiems kūriniams suteikė unikalų priešybių vienybės efektą.

Didžiulio leidybos kompanijų susidomėjimo sulaukę Isabelės ir Axwellio singlai papildė milijonų muzikos mylėtojų kolekcijas.

Ši dainininkė yra žinoma ir kaip šokių muzikos trio „Afro Medusa“ narė. Drauge su Nicku Bennettu ir Patricku Cole I. Fructuoso įrašė ne vieną hitą, apkeliavusį daugelį pasaulio šokių aikštelių.

„Stonebridge”, „The Mixmaster”, Axwellio ir kitų prodiuserių hituose „Pasilda”, „Felicidad”, „Clorophilla”, „Magic” skamba būtent šios atlikėjos balsas. Garsiausius jos kūrinius, atliekamus gyvai, bus galima išgirsti šampano bare vyksiančio koncerto metu.

„Klausant Izabelės Fruktuoso atliekamos muzikos, norisi ne tik šokti, bet ir dainuoti kartu su ja. Gyviems pasirodymams ši atlikėja įprastai renkasi nedidelius muzikinius klubus. Pasak jos pačios, ryšys su publika yra labai svarbus šios solistės pasirodymų elementas”, – sakė J. Bitinaitė.

Vakaro svečius apšildys DJ Mexican, tad scenoje pasirodžius Izabelei Fruktuoso, sėdinčių neturėtų likti. Vakaro pradžia 22 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją