„Prieš kelerius metus emocionalūs „Echomen“ kūriniai buvo neatsiejama tiek „Exit“ užsienio svečių, tiek ir lietuvių didžėjų pasirodymų dalis. Vyresniems klubo lankytojams „Echomen“ vardas turėtų priminti daug smagių klubinių akimirkų. Artėjantis šeštadienis taps puikia proga šiuos prisiminimus atgaivinti“, - pranešime sakė klubo atstovai.

Tarp klubų lankytojų „nuklausytų“ „Echomen“ hitų puikuojasi tokie kūriniai kaip „Cure“, „Perpetual“, „Thru 2 You“ ar „Substance“. Kūrybinio susivienijimo „Echomen“ kapitonas Anton Fielding muzikinius prisiminimus „praskies“ šviežiais savo darbais.

Diskžokėjus ir prodiuseris klubo lankytojus supažindins su naujausiu savo singlu „Fevers Coming“, išleistu kartu su vienu iš daugelio studijos partnerių Tiny Stikz.

Šeštadienį „Exit“ taip pat skambės kito Anton Fielding muzikinio projekto „Solaris Heights“ kūrinys „Vice“. Jį birželio pradžioje planuoja išleisti kompanija „Renaissance“.

Pasak Anton Fielding, šis kūrinys sulaukė išskirtinio dėmesio Majamyje įvykusiame didžiausiame pasaulyje kasmetiniame klubinės muzikos festivalyje „Winter Music Conference“. „Vice“ tapo vienu iš grojamiausių festivalio įrašų, kūrinį į savo setus įtraukė tokios žvaigždės kaip dueto „Deep Dish“ narys Ali Dubfire, Hernan Cattaneo ar Satoshi Tomiie.

Be įtempto darbo studijoje Anton Fielding daug laiko praleidžia ir prie didžėjaus pulto. „Exit“ svečias groti klubuose pradėjo daugiau prieš 15 metų. 2001 ir 2002 metais jis buvo Londono klube „Turnmills” vykusių „Elements“ renginių rezidentas ir rengė pasirodymus klubo „The End“ renginių „Subterain“ scenoje.

Šiuo metu Anton Fielding dažniau sutinkamas ne gimtosios D. Britanijos, bet didžiuosiuose klubuose visame pasaulyje.

„Mėgstamiausia mano vizitų vieta yra Tokijas. Klubas „Womb“ yra vienas geriausių pasaulyje, be to, Tokijuje galima rasti neįtikėtinų sportinių batelių modelių! O Lietuvoje grojau kelis kartus - visi atsiminimai iš jūsų šalies yra tik geri. Žinau, kad jūs mylite house muziką“, - elektroniniame laiške rašo Anton Fielding.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją