Galimybės lygios nuliui

"Be tabu savaitė" prodiuseris Saulius Bartkus, kartais pasižiūrintis "Akvariumo" dalyvių gyvenimą, įsitikinęs, kad jų galimybės ir ateityje likti televizijos ekrane lygios nuliui.

"Nežinau, kas tiems žmonėms buvo žadama ir kokie žvaigždžių kontraktai su jais pasirašyti, - sakė jis. - Prodiuserinių firmų Lietuvoje netrūksta, nežinau, ką mano juose dirbantys žmonės. Bet jeigu galvočiau apie veidus ir žmones, kurie man reikalingi, "Akvariume" nerasčiau nieko gero. Atvirai šnekant, ten filmuojasi vidutinybės. Vienintelis žmogus, kuris man imponuoja - Robertas. Bent jau jaučiu jo asmenybę. O visa kita ten - tik maivymasis".

Vaikų darželio šnekos

Televizijos prodiuseris Audrius Giržadas, stebintis gyvenimą "Akvariume", apstulbo išgirdęs, kaip "akvanautai" rimtais veidais kalba apie organizatorių jiems kaip prizą pažadėtą "žvaigždės kontraktą".

"Po viso to labai garsiai juokiausi, - sakė jis LŽ. - Galvojau, kaip jie tą įsivaizduoja? Ko tikisi? Net tikrai daug Lietuvos televizijose uždirbantys žmonės negali laikyti savęs didelėmis žvaigždėmis. Šiandien situacija televizijų rinkoje tokia: kontraktas sudaromas pusei, geriausiu atveju - vienam sezonui. Ar jie įsivaizduoja, kad tuos žmones vežioja limuzinais, tarnai pusryčius į lovą neša ir visos durys atviros?! Lyg ir suaugę žmonės tie "akvanautai", o šneka kaip vaikų darželyje".

Nė vienas netinka

Nors televizijos prodiuseris Saulius Basijokas matė nedaug realybės šou "Akvariumas" dalių, prisipažino, kad realiai nerastų nė vieno, kurį norėtų pasikviesti į kokį nors savo kuriamą projektą.

"Galbūt neįdėmiai žiūrėjau? - svarstė Basijokas. - Kviesti žmogų vien todėl, kad jis yra jau kartą rodytas per televiziją? Ne. Turiu žinoti, kodėl jį kviečiu ir kokiam darbui. Sprendžiant pagal tai, ką dabar darau ir kas man įdomu, nė vienas iš "Akvariumo" man netinka".