Renginį pradės valandą truksiantis grupės "B'avarija" koncertas. Po jo valandą vyks vandens ir muzikos šou. Prie scenos bus įrengtas apie 25 metrų ilgio ir 60 tonų talpos baseinas. Iš baseine įrengtų vandens purkštukų pagal klasikos, džiazo, roko muziką į viršų kils fontanai.

Žadama, jog vandens ekrane bus rodomos vaizdo projekcijos. Renginį Lietuvoje organizuojančios bendrovės "VRS Marketingo agentūra" direktorius Ramūnas Marcinkus BNS tvirtino, jog vandens šou turėtų gerai matyti visi į renginį atėję žiūrovai, nes fontanai pakils iki 8 metrų, o vandens ekranas - iki 12 metrų aukščio.

Organizatoriai tikisi, kad Vilniuje ir Kaune vyksiančiuose šou apsilankys maždaug po 10 tūkst. žmonių. Bilietai į vandens ir muzikos šou kainuoja 15 litų.

Latvijoje toks šou jau vyko ir praėjusiais metais. Šiemet, pasak R.Marcinkaus, Latvijoje vandens šou renginius matė apie 20 tūkst. žmonių. Estijoje toks renginys vyks šį penktadienį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją