Da Sunlounge (arba Simon Newby) - tai įrašų kompanijų iš D.Britanijos "Myna Music" ir "Bambino" savininkas ir karščiausių
house
vakarėlių variklis. Klubų lankytojus žavintis muzika, kuriai geriausiai tinka apibūdinimas "funky, sexy and hot", Da Sunlounge jau kelis kartus lankėsi Lietuvoje, bet dar nei karto - Klaipėdoje.

"Kiekvieną kartą kai esu Lietuvoje, žmonės pasakoja apie nuostabų paplūdimį ir nuostabias pajūrio merginas. Girdėjau ir apie daug karštų šokių muzikos gerbėjų Klaipėdoje - tad aš nekantrauju, kada galėsiu susipažinti!", - pranešime spaudai sako Da Sunlounge, šiuo metu pavasariniuose pasirodymuose Anglijos ir kitų šalių klubuose reklamuojantis savo naujausią plokštelę "Decisions".

Da Sunlounge Lietuvos šokių muzikos gerbėjams pažįstamas ne tik audringais pasirodymų, bet ir savo kūryba. Net du brito kūriniai buvo įtraukti į rinkinį "RyRalio House: Sobieski Uogos™" ir susilaukė didžiulio klausytojų palaikymo. Nėra paslaptis, jog egzistuoja ir itin melodinga RyRalio DJs kūrinio "Sultry Blue" versija, kurią Da Sunlounge sukūrė dar pernai.

Šalia diskžokėjaus iš Britanijos renginyje pasirodys Karalius ir Lauris Lee iš „RyRalio DJs“ - neseniai gavę labiausiai prestižinį Lietuvoje "Radiocentro" apdovanojimą už šokių muziką. O vakarą atidarys Klaipėdoje gerai pažįstamas radijo stoties "ZIP FM" laidos "11: vienas vienas" vedėjas, subtilios šokių muzikos žinovas DJ Vidis.

Gurmanų pripažinta ir šviesia, lengva, užburiančia atmosfera išsiskiriantis Klaipėdos senamiesčio restoranas "Petit Marseille" šį ypatingą vakarą pasitiks dar labiau pasipuošęs. Vakarėlio metu "Mažojo Marselio" erdvėse bus įrengta tiek karšta ir spalvinga, net dviejose aukštuose įsikūrusi ir video projekcijomis papuošta šokių muzikos aikštelė, tiek poilsio erdvės, kuriose bus galima pailsėti ir pasišnekučiuoti su seniai matytais draugais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją