Į Lietuvą atkeliauja ir pats Piteris Penas: jį bus galima sutikti Vilniaus gatvėse, aikštėse, parkuose, nes jis stengsis kuo daugiau pabendrauti su Vilniaus vaikais ir padovanoti kvietimų į šventę.

Rugpjūčio 15 - 16 d. 12 val. kino centre “Vingis” rengiama Piterio Peno šventė – “Prizų lietus”. Kino centre vaikus ir tėvelius pasitiks pats Piteris Penas, jo draugė gražioji Varpelių Fėja ir piktasis Kapitonas Kablys. Taip pat čia bus pastatytas didelis Stebuklingasis tunelis, kuriuo maži ir dideli filmo žiūrovai pateks į nuostabią Niekados šalį ir kiekvienas laimės puikių Piterio Peno prizų.

Panevėžio vaikai taip pat galės džiaugtis šauniais Piterio Peno prizais – šalia kino teatro “Garsas” esančioje aikštėje rugpjūčio 16 d. 14 val. rengiamas piešinių konkursas. Prieš tai siūloma pažiūrėti filmuką “Garso” kino salėje, kad geriau sektųsi nupiešti filmo “Piteris Penas Niekados šalyje” personažus.

Raudonplaukis Piteris Penas žada ir daugiau stebuklų: jis ruošiasi surengti ypatingą staigmeną visiems raudonplaukiams vaikams nuo 2 iki 102 metų. Rugpjūčio 21 d., trečiadienį, 17 val. kino centre “Vingis” visi raudonplaukiai filmą “Piteris Penas Niekados Šalyje” žiūrės nemokamai ir taip sieks Lietuvos rekordo – juk susiburs daugiausiai raudonplaukių svajoklių vienoje vietoje.

Animacinis Disnėjaus studijos nuotykių filmas “Piteris Penas Niekados šalyje” pasakoja apie šauniojo Piterio Peno ir dvylikametės mergaitės Džeinės nuotykius nuostabioje Niekados šalyje, kurioje įmanoma viskas – čia galima net skraidyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją