Čempionato dalyviai dėl geriausio 2002 metų diskžokėjaus vardo kovos dviejose kategorijose: "Beat Mixing" ir "Scraching".

Pirmąją čempionato dieną diskžokėjai dalyvaus atkrentamosiose varžybose, kuriose gros po 10 min. "Beat Mixing" kategorijoje ir po 6 min. "Scraching" kategorijoje. Antroji čempionato diena prasidės pusfinaliu: po 6 min. gros 10 "Beat Mixing" kategorijos diskžokėjų ir po 4 min. gros 5 "Scratching" kategorijos diskžokėjai.

Finale gros po du diskžokėjus iš abiejų kategorijų. Vėliau – iškilmingas geriausiųjų diskžokėjų apdovanojimas, po kurio visų ištvermingiausių klubo lankytojų lauks įspūdingas 2002 metų čempionų setas.

DELFI ir klubas "DaDa" suteikia portalo skaitytojams galimybę laimėti kvietimą dviems asmenims į DJ čempionatą. Atsakykite į kelis klausimus ir laimėkite linksmą savaitgalį Klaipėdoje, klube "Dada".

5 pirmieji teisingai atsakiusieji į klausimus laimės kvietimus dviems į DJ čempionatą. Laimėtojai galės pasirinkti vieną iš dviejų DJ čempionato dienų ir atvykti kartu su savo draugu. Žaidimas vyks tik vieną dieną - trečiadienį, todėl paskubėkite!

Žaidimas jau baigėsi. Laimėtojams pranešta el. paštu.