Aistra praėjo, dabar laikas išeiti. Kažkada jį mylėjai ar tik žavėjaisi. Gal ir dabar kažkas išliko. Nesvarbu, ką jis padarė, nusipelno pagarbaus elgesio. Neišeik palikusi tik raštelį ar žinutę jo telefone, rašoma www.articles.com.

Sukaupk drąsą ir tiesiai šviesiai pasakyk, jog viskas baigta. Jei tarp jūsų buvo ginčų, galbūt ir dabar išsiskirsite piktuoju. Jei bendravote nuoširdžiai, toks pat gali būti ir atsisveikinimas.

Sudaužiusi jo širdį, nedaužyk daiktų. Gali sulaukti ne tik to paties, bet ir pagarsėsi kaip nesivaldanti asmenybė. O jam patiks apie tai pasakoti draugams.

Išlik rami – nelengvas uždavinys - prieš išsiskirdama, išsiskyrimo metu ir po jo.

Neapkalbinėk buvusio mylimojo.

Apsaugok savo daiktus dar prieš išsiskiriant. Nėra garantijos, kad viską po skyrybų atgausi iškart, o vaikytis jį tiesiog atims daug laiko ir nervų.

Jei jau kurį laiką planuoji išeiti, iš lėto išvežk svarbiausius daiktus. Jei skiriatės staiga, susirink daiktus prieš ištardama lemiamus žodžius.

Tiesiog tai padaryk. Nesiimk pasyvios agresijos. Esi pakankamai suaugusi, kad pasakytum kitam žmogui, kaip jautiesi.

Patarimus priimk su išlygomis. Draugai ir šeima – puiku, bet kartais jie gali teikti prastų patarimų. Be to, niekad negali žinoti tikrųjų jų motyvų. Jei geriausia draugė nekenčia tavo vaikino, jos patarimas bus ne toks nuoširdus kaip neutralaus draugo.

Draugėms neišpliaukšk visko, kas ant širdies gula. Patikėk išgyvenimus tik artimiausiems žmonėms ir priimk jų žodžius tik kaip patarimus – nevykdyk jų aklai.

Tik tau spręsti, ar santykiai gali būti išgelbėti. Viena didžiausių porų klaidų – nekalbėti apie tai, kodėl viskas taip pasisuko.

Kitas partneris gali manipuliuoti jausmais, kad išsaugotų santykius. Sunku priimti sprendimą, kai matai raudantį mylimąjį. Tvirtai apsispręsk dar prieš pradėdama pokalbį.

Tik tu gali pasakyti, su kuo nori susitaikyti, kas tau tinka. Įsitikink, kad tai geriausia jums, o ne jam ar santykiams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)