Dešimtyje miestų apklausus beveik 33 tūkst. žmonių, paaiškėjo, kad nepaliaujamas spaudimas iš šeimos bei rūpesčiai darbe daro įtaką tiek naujų porų, tiek ilgai santuokoje gyvenančių kinų seksualiniam gyvenimui.

30 proc. vidutinio amžiaus porų dėl psichinių ar psichologinių problemų, susijusių su stresu, išvis atsisakė sekso, rašo laikraštis "China Daily". Tokių pat problemų turi ir ketvirtadalis jaunesnių nei 30 metų Kinijos gyventojų.

JAV farmacijos įmonės ir Kinijos gyventojų komunikacijos centro apklausos metu taip pat nustatyta, kad 45 proc. vyrų turi problemų dėl erekcijos. "Dėl didelio naštos lytinės problemos kamuoja vis daugiau vyrų. Tai temdo jų santykius su žmonomis", - laikraščiui sakė Qiu Xiaolanas iš Kinijos seksologų asociacijos.

Tyrimo ataskaitoje taip pat pažymima, jog problemos santuokoje dažniausiai kyla dėl bendravimo trūkumo, ginčų ir prasto seksualinio gyvenimo. Nors 46 proc. respondentų teigė manantys, kad geras seksualinis gyvenimas suartina žmones, tačiau dauguma porų pripažino, jog po vestuvių jų intymūs santykiai pablogėjo.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją