Antradienį "Žalgiris" iki sezono pabaigos pasirašė sutartį su 28 metų 213 cm ūgio vidurio puolėju L.Woodsu, šį sezoną pradėjusiu NBA Sakramento "Kings" klube.

"Žalgirio" valdybos pirmininko pavaduotojas Gediminas Navikauskas teigia, kad komandai pasipildžius dar vienu krepšininku nė vienas žalgirietis ekipos nepaliks.

"Neplanuojame labai didelių manevrų. Mūsų mintys buvo nukreiptos į naujo žaidėjo paieškas", - sakė G.Navikauskas.

"Mums reikėjo šios pozicijos žaidėjo. Reikia susistiprinti prieš artėjančias lemiamas LKL ir BBL kovas, nes bet kuris žaidėjas gali gauti traumą. Kol kas sunku ką nors pasakyti apie L.Woodsą. Laikas parodys kaip jam pavyks "prigyti" prie komandos", - sakė "Žalgirio" vyr.treneris Rimantas Grigas.

Tiek G.Navikauskas, tiek R.Grigas paneigė kalbas, kad į "Žalgirį" atvykus penkerius metus NBA praleidusiam L.Woodsui komandą gali palikti suomis Hanno Mottola.

Šį sezoną L.Woodsas pradėjo Sakramento „Kings" komandoje, tačiau vėliau aukštaūgį į savo gretas pasikvietė NBA dublerinėje lygoje rungtyniaujanti Austino „Toros" ekipa.

„Toros" klube debiutavęs L.Woodsas per 25 minutes pelnė 8 taškus, atkovojo 17 kamuolių ir blokavo 5 varžovų metimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją