Vokietijos čempionai po žiemos pertraukos šalies pirmenybėse per dvejas rungtynes iškovojo tik vieną tašką. Penktadienį "FC Bayern" pralaimėjo Dortmundo "Borussia" komandai (2:3), o antradienį sužaidė lygiosiomis su "VfL Bochum" ekipa (0:0) ir turnyro lentelėje nukrito į ketvirtąją vietą.

2004 metais F. Magathas prie "FC Bayern" komandos vairo pakeitė būtent O. Hitzfeldą ir su Miuncheno ekipa per pirmuosius du savo darbo sezonus tapo Vokietijos čempionu ir iškovojo šalies taurę.

O. Hitzfeldas – vienas garsiausių trenerių Vokietijoje. Strategas jau du kartus triumfavo Čempionų lygoje – 1997 m. su Dortmundo “Borussia“, o 2001 m. su “Bayern“. Vokietijos čempionų titulą treneris iškovojo šešis kartus – 1995 ir 1996 m. su Dortmundo komanda, o 1999, 2000, 2001 ir 2003 m. – su Miuncheno. Su pastarąja O. Hitzfeldas taip pat laimėjo dvi Vokietijos ir vieną Tarpkontinentinę taures.

“Mums iškilo rimta grėsmė kitą sezoną nepatekti į Čempionų lygą“,- pagrindinę F. Magatho atleidimo priežastį nurodė klubo valdybos pirmininkas Karlas-Heinzas Rummenigge.

Šio sezono Čempionų lygos aštuntfinalyje "Bayern" laukia akistata su Madrido "Real" (Ispanija).

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją