Kaip skelbėme anksčiau, ilgą laiką abu Europos futbolo grandai negalėjo susitarti dėl futbolininko kainos - "AC Milan" už žaidėją siūlė 7 milijonus eurų, o "Real" reikalavo bent vienu milijonu daugiau.

Dabar klubai rado bendrą išeitį ir Ronaldo už 7,5 milijono eurų keliasi į Milaną - 30-ies metų žaidėjas su "AC Milan" pasirašė sutartį iki 2008-ųjų vasaros. Ronaldo jau anksčiau Italijoje atliko medicininį patikrinimą, tad jau artimiausiu metu turėtų prisijungti prie savo naujosios ekipos draugų.

Rezultatyviausias visų laikų Pasaulio čempionatų žaidėjas į Madrido klubą persikėlė 2002-aisiais, kai už 45 milijonus eurų buvo įsigytas iš kito Milano klubo "Inter". Per "Real" praleistus penkis metus Ronaldo sugebėjo įmušti daugiau nei 100 įvarčių, tačiau pastaruoju metu susilaukė ypač daug kritikos dėl viršsvorio ir į klubą atėjus treneriui Fabio Capello prarado vietą startinėje komandos sudėtyje bei pareiškė norą palikti ekipą.

Tuo tarpu pasak Italijos spaudos, tai gali būti ne vienintelis sandoris tarp šių klubų paskutinėmis sausio dienomis. Manoma, kad "Real" paprašė iš "AC Milan" paskolinti pastarojoje komandoje nepritapusį brazilą Ricardo Oliveirą ir italų klubas sutiko, bet su sąlyga, jei ras kuo jį pakeisti. Pagrindiniu kandidatu papildyti Milano ekipą laikomas "Palermo" puolėjas Andrea Caracciolo, taip pat minimas jo komandos draugas Davidas Di Michele.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją