ALRL atstovai teigia, kad Kauno Savivaldybės įmonė „Ledo arena" vienašališkai ir iš anksto neįspėjusi atidavė dalį nuomos laiko kitiems asmenims.

Nepasitenkinimą tokiu "Ledo arenos" direktoriaus Jono Gulbino sprendimu pareiškė visos ALRL komandos. "Ledo arenoje" nevyksta ir Kauno miesto atvirasis ledo ritulio čempionatas.

„Kauno Ledo ritulio asociacija susidarius tokiai situacijai nusprendė atsakyti į „Ledo arenos" veiksmus ir nusprendė Kaune nečiuožti. Ieškosime ledo Elektrėnuose, Vilniuje, naujose aikštelėse, nes tokia situacija, kai gali ateiti iš pašalies bet kas ir paimti dalį pastoviai nuomojamo laiko, mūsų netenkina. Mes nesame tikri, kad kitą dieną bus nepaimta dar dalis. Mūsų tokia situacija, kai yra visiškai nesiskaitoma, netenkina", - sakė įgaliotasis ALRL asmuo Linas Bajorūnas.

ALRL atstovai teigia, kad per mėnesį milžiniškų skolų turinčiai „Ledo arenai" sumokėdavo apie 5 tūkst. litų. Be to, ledo ritulininkai čiuoždavo nekomerciniu laiku - vėlai vakare.

„Negali jie man diktuoti sąlygų. Aš žinau ko man reikia. Komanda LAE („Ledo arenos ereliai"), kuriai buvo perduotas treniruočių laikas, man su nuolaida pardavinėja bortams skirtą organinį stiklą. Kodėl aš jiems negaliu padaryti paslaugą? Be to, jie tokie patys ledo ritulininkai. Tik kažkodėl jų santykiai pakriko", - sakė J.Gulbinas.

J.Gulbino teigimu, ALRL treniruočių laikas jau parduotas kitiems asmenims ir arena dėl susidariusios situacijos nuostolių nepatirs, tačiau „Ledo arenoje" iškabintuose treniruočių grafikuose buvęs ALRL skirtas laikas tebėra tuščias.

Kauno savivaldybės administracijos direktorius Robertas Stanionios teigė, jog dar nėra susipažinęs su susidariusia situacija ir nuo komentarų susilaikė.

Kauno „Ledo arenos" vis nepasiekia ir ilgai žadėtoji ledo valymo mašina. Anksčiau teigta, kad naujoji mašina į Kauną bus atgabenta sausio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją