Vyro šeima jau išrinko vardą vaikui, teigia, jog bus puiki proga mums su vyru pasirūpinti ir jo vyresniojo brolio vaikais. Visi vyro broliai turi priklausomybę azartiniams žaidimams. Dažnai pasislėpusi verkiu ir niekaip nesuprantu, kodėl esu taip niekinama. Pagarbiai, Milda.

Sveika, Milda. Giminė, į kurią jūs patekote, turi rimtų psichologinių problemų: azartiniai lošimai, neapykanta, agresija, panieka, nepagarba kitiems.

Atsiribojimas

Vyro šeima išties labai nesveika aplinka, nuo kurios patarčiau kaip galima daugiau atsiriboti. Jums su vyru reiktų atsiskirti nuo jo pirminės šeimos emociškai ir fiziškai.

Jūsų gyvenimas yra individualus ir tik jūs pati renkatės, kaip gyventi savo gyvenimą: nei kažkas kitas gali išrinkti vardą jūsų vaikui, nei nuspręsti, kur jūs turėtumėt dirbti. Įsisąmoninkite, jūs jau dabar esate mama, nebe vaikas, pati esate sau šeimininkė.

Vyro pozicija

Jūsų vyras turėtų aiškiai pareikšti savo šeimos nariams, kad jis nepritaria tokiam jų elgesiui ir apginti jus, neleisti jūsų žeminti. Jis ir pats turėtų jausti didelį diskomfortą, juk jūs esate jo gyvenimo dalis, jo būsimo vaiko motina, žmona galų gale. Jei jūsų vyras yra toks lepšis, kad net nesugeba duoti atkirčio, kaip jis apsaugos jūsų vaiką?

Būtinai turite pasišnekėti su juo apie tai, parodyti savo jausmus, kuriuos sukelia toks jo tėvų elgesys.

Reiktų saugoti tiek save, tiek savo vaikelį nuo negatyvumą provokuojančių situacijų ir vengti tokių žmonių, kurie niekina, tyčiojasi, kritikuoja.

Dėkite tašką

Jei svetimoje šeimoje jaučiatės blogai, tai nevažiuokite pas juos, visiškai nebendraukite, nesileiskite į jokias diskusijas. Beprasmiška įsitraukti į kovą. O būdama auka jūs tik alinate savo sielą ir menkinate save. Šie žmonės patys save pažemina, jei šitaip elgiasi.

Dabar jūs elgiatės kaip engiama ir skriaudžiama Pelenė, kuriai žiauri pamotė ir podukros liepė išrinkti žirnius iš pelenų. Užtenka depresuoti. Jokios pamotės nėra. Įsisąmoninkite, niekas neturi teisės jūsų žeminti.

Taigi galvą aukštyn ir gyvenkite savo gyvenimą! Sėkmės jums.

Klausk Ramunės:

seksas@15min.lt