Kaip rašoma pranešime spaudai, kiekvienoje laidoje bus pristatotomos dvi skirtingos NKL komandos, jų žaidėjai bei treneriai. Pagrindinis laidos akcentas – du laidos herojai, skirtingose komandose žaidžiantys krepšininkai.

Būtent apie juos, per jų prizmę, per interviu su laidos herojaus kolegomis, treneriais, sirgaliais, jo šeimos nariais, kaimynais, per jų požiūrį į konkretų žaidėją ir rutuliosis laidos pasakojimas.

Laidos tikslas – supažindinti žiūrovus su konkrečiais miestais, žaidėjais, komandomis ir jų sportiniais pasiekimais, visapusiškai atskleisti laidos herojaus asmenybę, parodyti jį ne tik kaip sportininką, bet ir kaip draugą, sūnų, brolį.

„NKL kartos“ žiūrovai turės galimybę pareikšti savo nuomonę balsuodami NKL internetinėje svetainėje www.nklyga.lt už jiems patikusį laidos herojų. Galutinis šio projekto tikslas – suformuoti simbolinę NKL rinktinę, kuri NKL čempionato pabaigoje susitiks su dar nežinomu, bet įspūdingu bei tituluotu priešininku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją