“Šis nuostabių prodiuserių ir dar nuostabesnių diskžokėjų duetas groja viską nuo rokenrolo iki
punk
ir nuo
funk
iki hiphopo. Prieš kurį laiką "Lo Fidelity Allstars" dalyvavo Fatboy Slim turnė po pasaulį, o dabar baigė įrašinėti trečiąjį savo albumą”, - pranešime spaudai svečius giria „Boogaloo“ bosas Tomas Boo.

Kas per velnias tas „chaos mashup DJ set“?

Sausio 13-os dieną taip vadinamas "Lo Fidelity Allstars" „dex'n'efects dj set“ bus sugrotas naujojo grupės albumo išleidimo išvakarėse.

Prieš renginį telefonu iškamantinėtas Phil Ward papasakojo, kad „Gravity“ lankytojai pamatys naujausią programą, kurioje nuskambės kūriniai iš dar nepasirodžiusio jų albumo, taip pat daug dainų iš senųjų darbų bei įvairiausių jų remiksų. Phil būsimą jų pasirodymą pavadino itin ekstravagantiškai ir žadančiai - „chaos mashup DJ set“.

Beje, anot grupės lyderio, dėl trečiojo "Lo Fidelity Allstars" albumo, kurio pavadinimo dar neišdavė, išleidimo šiuo metu kovoja net 5 įrašų kompanijos. Paskutiniais duomenimis, greičiausiai būsimą įrašą išleis bene garsiausia pasaulyje įrašų Meka “EMI Music”, kuriems priklauso tokios grupės, kaip “Red Hot Chili Peppers”, “Pet Shop Boys” ir šimtai kitų.

Pardavė virš milijono įrašų

Nenuilstančią, mirštančią ir vėl atsigaunančia grupę "Lo Fidelity Allstars" 1996-ais metais subūrė Andy Dickenson, Johnny Machin, Dale Maloney bei šio šeštadienio „Boogaloo“ renginio svečiai Phil Ward ir Martin Whiteman.

Iki šiol jie išleido du albumus, keliolika singlų ir iš viso pardavė daugiau nei milijoną įrašų visame pasaulyje. Vien jų pirmas darbas „How To Operate With A Blown Mind” vien tik JAV buvo parduotas virš 400 000 tiražu.

Funk, breaks, hiphopą, kartais net punk rock muziką kuriantis penketukas iš Londono nuolat keliavo po pasaulį, koncertuodami su tokiais žinomais atlikėjais bei grupėmis, kaip Moby, Krafty Kuts, "The Orbital", „The Chemical Brothers“, FatBoy Slim, „The Prodigy“, „Underworld“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją