Sekmadienio vakarą Vilniaus centre įsikūrusioje pobūvių salėje su pirtimis ir baseinu siautėjo muzikos ir TV prodiuserio E.Bžesko „antroji“ šeima.

Taip jis vadina savo kuruojamus atlikėjus – seksualiąsias „69 danguje“ merginas, debiutuojančią atlikėją Sniegę, dainininką Milano ir skandalinguosius „Naujuosius lietuvius“. Tarp svečių buvo ir pramogų pasaulio atstovas bei buvusios grupės „Naktinės personos“ narys Aras Vėberis.

„Į mano gimtadienį susirinko pati geriausia „chebra“. Pasenau vienais metais, dabar man 33-eji“, – sakė sukaktuvininkas.

Per visą vakarėlį šampanas ir viskis liejosi laisvai, o erotikos suteikė seksualias kūno linijas demonstruojančios merginos. Jos linksmai leido laiką su kompanijos vyrais gulėdamos sūkurinėje vonioje bei kaisdamos pirtyje. Netrūko sveikinimų ir bučinių. O patį šventės kaltininką bučiavo ir merginos, ir vaikinai.

Tačiau vakarėlis vos nesibaigė gaisrininkų vizitu, kai grupės „69 danguje“ narė Neli uždegė fejerverkus ant gimtadienio torto. Dūmai ėjo tiesiai gaisro daviklių link ir šie pradėjo kaukti. Laimė, gaisro pavojų pavyko numalšinti laiku.